Medarbejdere

Jonas

Jonas

Jonas, indehaver af BK-Auto. Jonas overtog i 2014 værkstedet fra den legendariske Knud Bager der har drevet forretningen siden 1974. Jonas har selv speciale indenfor tyske biler, i særdeleshed BMW. I fritiden bliver der givet gas i motorsportens verden.

Brian

Brian

Brian, Gearkassespecialist. Brian er 44 år og er blandt de skarpe specialister der arbejder på værkstedet. Når den ikke står på gearkasser så bruger Brian tiden på sin familie og campinglivet, naturligvis i kombination med sin kærlighed til motorsporten.

Morten

Morten

Morten, Gearkassespecialist. Morten er 60 somre og en af værkstedets garvede drenge. Morten er specialist i manueller gearkasser og har pillet i disse i en menneskealder. Morten når sjældent at få lagt værktøjet fra sig før den står på amerikaner-biler og V8’er.

 
Søren Peter

Søren Peter

Søren Peter, Værkføreren med sine kun 68 år har levet størstedelen af sit voksenliv som værkfører. Ingen tvivl om at Søren Peter er en væsentlig del af hjertet hos BK-Auto. Kombinationen af enorm viden og ligeså stor erfaring gør Søren Peters virke uvurderlig for autoværkstedet. Den sparsomme fritid går med jagt og madlavning.

Kai

Kai

Kai, Gearkassespecialist. Kai har rundet de 61 år og anses som et omvandrende orakel på værkstedet. Der findes ikke den gearkasse Kai ikke kan samle med bind for øjnene. Kai holder af at stå i køkkenet og slappe af med madlavningen efter de mange timer på værkstedet. Når Kai skal have lidt frisk luft går turen rundt i fædrelandet hvor de fleste ferier og ture bliver afholdt.

Gert

Gert

Gert, Pladesmed. Gert på 59 år er værkstedets dygtige pladesmed. Fritid og arbejder smelter sammen hos Gert: Både hos BK-Auto og efter arbejde står den på restaurering af veteranbiler. Disse automobiler må siges at være en livsstil og det liv lever Gert fuldt ud – døgnet rundt.

 
Laus, BK Auto

Laus

Typen der kan skille en Q7 ad med bind for øjnene og heldigvis også finde ud af at samle den helt perfekt igen. Når tiden ikke går med de store motorer på værkstedet, snører Laus sine laksko og nyder sin fritid i sportsdansens tegn.

Hansen, BK Auto

Thomas

Det eneste Thomas ødelægger på værkstedet er gennemsnitsalderen. Som husets yngste er der altid liv, energi, entusiasme og engagement at spore hos Thomas. Når tiden ikke går på værkstedet er Hansen i det lokale styrketræningscenter for at kigge på vægtene.

Ballack

Ballack

Ballack, Værkfører nr. 1. Ballack er 5 år gammel og vel den eneste direkte chef for Søren Peter. Ballack står både for sikkerheden, velkomst af kunder og ikke mindst den hyggelige stemning på kontor og værksted – En sand værkfører.