Medarbejdere

Jonas

Jonas

Jonas, indehaver af BK-Auto. Jonas overtog i 2014 værkstedet fra den legendariske Knud Bager der har drevet forretningen siden 1974. Jonas har selv speciale indenfor tyske biler, i særdeleshed BMW. I fritiden bliver der givet gas i motorsportens verden.

Brian

Brian

Brian, Gearkassespecialist. Brian er 44 år og er blandt de skarpe specialister der arbejder på værkstedet. Når den ikke står på gearkasser så bruger Brian tiden på sin familie og campinglivet, naturligvis i kombination med sin kærlighed til motorsporten.

Morten

Morten

Morten, Gearkassespecialist. Morten er 60 somre og en af værkstedets garvede drenge. Morten er specialist i manueller gearkasser og har pillet i disse i en menneskealder. Morten når sjældent at få lagt værktøjet fra sig før den står på amerikaner-biler og V8’er.

Kai

Kai

Kai, Gearkassespecialist. Kai har rundet de 61 år og anses som et omvandrende orakel på værkstedet. Der findes ikke den gearkasse Kai ikke kan samle med bind for øjnene. Kai holder af at stå i køkkenet og slappe af med madlavningen efter de mange timer på værkstedet. Når Kai skal have lidt frisk luft går turen rundt i fædrelandet hvor de fleste ferier og ture bliver afholdt.

Ballack

Ballack

Ballack, Værkfører nr. 1. Ballack er 9 år gammel og vel den eneste direkte chef for Søren Peter. Ballack står både for sikkerheden, velkomst af kunder og ikke mindst den hyggelige stemning på kontor og værksted – En sand værkfører.