Serviceeftersyn

Vi udfører serviceeftersyn på alle biler uanset mærke og årgang. Vi har adgang til en stor mængde biltekniske data, der er afstemt efter bilfabrikkernes forskrifter, og derfor lever vi fuldt ud op til fabrikanternes krav og normer.

Vi anvender udelukkende reservedele af original kvalitet, og din bil bliver serviceret fuldstændig, som fabrikanterne kræver det. Ovenstående betyder, at du trygt kan overlade din bil til os, også i garantiperioden.

I henhold til de gældende EU-regler bevarer du nemlig din nyvognsgaranti, så længe værkstedet servicerer og reparerer bilen efter fabrikkernes forskrifter og kun anvender reservedel af original kvalitet.

Alle vores mekanikere bliver løbende efteruddannet, så de til enhver tid er up-to-date med den nyeste teknologi og de gældende standarder.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud inden arbejdet påbegyndes.

 

Lån 23 mdr rentefrit til stort serviceeftersyn

Repræsentativt eksempel – 23 mdr. rentefrit. Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 23 mdr., er den månedlige ydelse 1.946 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid. ÅOP er 12,1%, og de samlede kreditomkostninger er 4.758 kr. Det samlede beløb du skal betale er 44.758 kr..

Ansøg og få svar med det samme her

bka-historie